Pages

Wednesday, February 27, 2013

Zëri i Amerikës: Irani i quan pozitive bisedimet bërthamore

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Irani i quan pozitive bisedimet bërthamore
Feb 27th 2013, 19:31

Teherani dhe fuqitë botërore ranë dakort për më shumë bisedime rreth programit bërthamor

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment