Pages

Sunday, February 17, 2013

Zëri i Amerikës: Festime në Tiranë për pavarësinë e Kosovës

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Festime në Tiranë për pavarësinë e Kosovës
Feb 17th 2013, 15:41

Qindra studentë e të rinj u mblodhën në sheshin "Skënderbej" dhe në shëtitoren "Murat Toptani", duke kënduar dhe vallëzuar muzikën tradicionale shqiptare

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment