Pages

Thursday, February 28, 2013

Zëri i Amerikës: Ekonomia amerikane regjistroi rritje

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Ekonomia amerikane regjistroi rritje
Feb 28th 2013, 19:12

Raporti i publikuar të enjten nga Departamenti i Tregtisë njofton se Prodhimi i Përgjithshëm i Brendshëm u rrit 0.1 % në 3-mujorin e fundit të 2012-s

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment