Pages

Wednesday, February 13, 2013

Zëri i Amerikës: Ashton:Bisedimet Kosovë – Serbi, proces i vështirë

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Ashton:Bisedimet Kosovë – Serbi, proces i vështirë
Feb 13th 2013, 17:40

Shefja e politikës së jashtme të BE-së Catherine Ashton, tha në Këshillin e Sigurimit të OKB-së se procesi i bisedimeve nuk është i lehtë për asnjërën palë

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment