Pages

Sunday, February 17, 2013

Zëri i Amerikës: 2 vjetori i revolucionit në Libi

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
2 vjetori i revolucionit në Libi
Feb 17th 2013, 15:53

Atmosfera në Tripoli ishte mjaft festive, me shumë njerëz që i binin borive të makinave dhe valvitnin flamurin libian

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment