Pages

Saturday, February 16, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Vasili:Plani urbanistik, moment i rëndësishëm për qytetin

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Vasili:Plani urbanistik, moment i rëndësishëm për qytetin
Feb 16th 2013, 17:13

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës Petrit Vasili e ka cilësuar si një moment të rëndësishëm miratimin e planit urbanistik të kryeqytetit.Në një konferencë për mediat, Vasili ka theksuar se një qytet i cili do të vazhdonte me ritmin e shfrenuar të betonizimit si më parë, detyrimisht kërkonte një përgjigje edhe për këtë."Besoj se plani me qëndrueshmërinë që garanton por edhe me mundësitë konkrete për të shumëfishuar sipërfaqet e gjelbëruara i ka dhënë përgjigje edhe këtij problemi shumë të rëndësishëm, edhe nga pikëpamja sociale por mbi të gjitha shëndetësore dhe për të ardhmen e breznive të reja që lindin e rriten në qytet, pse jo edhe për ata ...

Media files:
medium_vasili1361035415.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment