Pages

Sunday, February 24, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Tiranë, vritet me armë ish shefi i Komisariatit të Kombinatit

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Tiranë, vritet me armë ish shefi i Komisariatit të Kombinatit
Feb 24th 2013, 18:52

Është vrarë me armë zjarri ish shefi i komisariatit numër 6 në Tiranë, Dritan Lamaj. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në zonën e njohur "Vasil Shanto", ku viktima po udhëtonte me makinë dhe persona të paidentifikuar kanë hapur zjarr ndaj Lamaj.Paraprakisht mësohet se drejt mjetit me targë TR 25 64 N me të cilin udhëtonte Lamaj është drejtuar breshëri kallashnikovi që kanë përfshirë të dy anët e makinës.Edhe pse viktima është transportuar drejt Spitalit Ushtarak, nuk mundi t'i mbijetojën plagëve të marra.Oficeri në karrierë Lamaj aktualisht kryente detyrën e specialistit në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit....

Media files:
medium_dritan-lamaj241361731921.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment