Pages

Tuesday, February 12, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Shehu: Rama mashtron qytetarët me gënjeshtrat për Shëndetësinë

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Shehu: Rama mashtron qytetarët me gënjeshtrat për Shëndetësinë
Feb 12th 2013, 16:46

Kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama kërkon të mashtrojë qytetarët me gënjeshtrat e tij për sistemin shëndetësor në vend. Këtë deklaratë ka bërë nënkryetari i komisionit parlamentar të shëndetësisë Tritan Shehu, i cili nga qendra shëndetësore numër dy në Tiranë ka dhënë argumenta kundër deklaratave të shefit të selisë rozë. Nihilizmi i kryesocialistit Rama sipas nënkryetarit të Komisionit të Shëndetësisë Tritan Shehu vjen edhe për ato ligje, të cilat më parë kanë marrë miratimin e të majtës.530 mijë pensioniste marrin shërbim shëndetesor dhe medikamente falas.Një përkrahje të tillë e përfitojnë edhe kategori të tjera sociale.Gjithsesi kontr...

Media files:
medium_tritani121360687607.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment