Pages

Saturday, February 23, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Rama: Shqiptarët duhet të zgjedhin më 23 qershor për të ardhmen

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Rama: Shqiptarët duhet të zgjedhin më 23 qershor për të ardhmen
Feb 23rd 2013, 18:15

Konventa e Partisë Socialiste ka prezantuar për dy ditë radhazi programin e saj elektoral dhe çështjet që ajo do t'u japë zgjidhje nëse merr pushttein pas 23 qershorit.Pas prezantimit të programit të detajuar nga grupet e punës, foli edhe kryetari i kësaj force politike Edi Rama. Ai tha që e kishte të vështirë të fliste pas atyre që prezantuan programin elektoral, por foli për të gjitha: nga parimet ideologjike e ekonomike deri tek lakuriqësia e dukuritë sociale. "Ju e dini që nuk kam frikë nga lakuriqësia, tjetër të zhvishesh vetë, tjetër të të zhveshin me dhunë"."Ne duam që me votën e 23 qershorit çdo shqiptar, i majtë apo i djathtë, veri a...

Media files:
medium_rama1361643323.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment