Pages

Tuesday, February 19, 2013

Shqipëria - Bota Sot: PD: Rama larje parash me pallatin pajë!

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
PD: Rama larje parash me pallatin pajë!
Feb 19th 2013, 18:47

Deklarata për media e zëdhënëses së Partisë Demokratike, Laura Vorpsi: Po bëhen dy muaj që Kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama, fshihet dhe vetëm fshihet i frikësuar dhe nuk bën transparencën e premtuar për skandalet e tij korruptive personale dhe familiare.Z. Rama shpif dhe trillon ccdo ditë dhe për ccdo gjë, por nuk tregon qoftë dhe një faturë të vetme për 1 milion euro investim në pallatin pajë, apo 100 milion lekë të kredisë pa interes të gruas së tij, apo për tokën e blerë, sipas tij me 2 dollarë, për rezidencën verore në Dajt.Unë jam sot këtu per t'i bërë thirrje zotit Rama, t'i tregojë publikut ccmimin e vërtetë të blerjes për vilën...

Media files:
medium_pd1361299659.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment