Pages

Saturday, February 23, 2013

Shqipëria - Bota Sot: PD: Partia e re e Ramës me program si të Nastradinit

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
PD: Partia e re e Ramës me program si të Nastradinit
Feb 23rd 2013, 20:19

Partia Demokratike ka reaguar pas prezantimit dyditor të programit në Konventën e Partisë Socialiste. Përmes një deklarate për mediat zëdhënësja e kësaj aprtie Laura Vorpsi është shprehur se në pallatin e kongreseve u legjitimua asgjësimi i plotë i PS dhe u themelua Partia e Re Rama, një amalgamë e pinjollëve të bllokut Hoxhist me 99-shat dhe Rama me mjaftin e tij, i cili për mashtrimet dhe trillimet mund të quhej programi i Nastradinit."Prej dy ditësh Partia Socialiste e Shqipërisë kundërshtarja tradicionale 20 vjecare e Partise Demokratike në të gjitha betejat elektorale kaloi në ilegalitet por tashmë jo në male apo budrume, por ajo u ndryd...

Media files:
medium_laura-vorpsi1361650787.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment