Pages

Tuesday, February 12, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Moti i keq paralizon punën në Portin e Vlorës

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Moti i keq paralizon punën në Portin e Vlorës
Feb 12th 2013, 16:51

Moti i keq ka paralizuar portin e Vlores. Era e forte me shpejtesi mbi 50 km ne ore dhe dallgezimi i larte deri ne 5-6 balle ne gji e rreth 7-8 balle ne det te hapur ka bere qe kapiteneria e portit te marre masa per pezullimin e trafikut detar ne gjithe gjirin e Vlores.Trageti i linjes Vlore-Brindisi, nuk ka kryer itenerarin e udhetimit dhe agjencite kane anuluar te gjitha rezervimet.Nga mbremja e se henes kapiteneria e portit ka dhene sinjalin per motin e keq, duke mos lejuar asnje mjet lundrimi te dale ne det....

Media files:
medium_moti-paralizon121360687878.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment