Pages

Thursday, February 21, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Mjekët e Kavajës: Nuk bëhet politikë në spital

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Mjekët e Kavajës: Nuk bëhet politikë në spital
Feb 21st 2013, 17:41

Drejtori i Spitalit te Kavajës e quan te papranueshëm përdorimin e spitalit për fushate elektorale, nisur nga vizita qe Edi Rama zhvilloi pak dite me pare.Idajet Xeka thotë se kronika e Ramës mbi vizitën ne këtë spital është e montuar nga selia roze dhe se nuk është e ndershme qe te shfrytëzosh dy mjeke militante te Partise Socialiste për hedhur ne treg një lume gënjeshtrash për spitalin e Kavajes, i cili ka një nga infrastrukturat me moderne ne vend.Xeka sqaron se spitali i Kavajës është një investim i ri dhe ende në fazën e kualidimit.Edi Rama tha gjatë vizitës së tij në spitalin e Kavajës se shumë nga aparaturat nuk punojnë. Një deklaratë,...

Media files:
medium_mjeket-kavaj211361468491.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment