Pages

Monday, February 25, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Meta: Poli i tretë nuk do të lejonte mazhoranca arrogante

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Meta: Poli i tretë nuk do të lejonte mazhoranca arrogante
Feb 25th 2013, 18:51

Krijimi i një poli të tretë në zgjedhjet e 23 qershorit për kreun e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Ilir Meta nuk do të lejonte Shqipërinë të kishte një mazhorancë arrogante.Kryetari i LSI-së, Ilir Meta duke folur për televizionin "Top Channel" është shprehur se në mazhorancën e ardhshme duhet të ketë një ekuilibër, duke shtuar se, LSI do të bëjë koalicion për zgjedhjet e ardhshme vetëm me ato forca politike që janë progresiste, konstruktive dhe bashkëpunuese."Ideja e një poli të tretë apo të qendrës, në thelbin e saj është ideja e mospasjes së një mazhorance të plotë nga një forcë e vetme për arsye se eksperiencat e kanë treguar që mazhor...

Media files:
medium_meta-poli251361818278.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment