Pages

Sunday, February 24, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Meta: Lehtësira fiskale për emigrantët që do hapin biznese

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Meta: Lehtësira fiskale për emigrantët që do hapin biznese
Feb 24th 2013, 17:07

Lehtësira fiskale për të gjithë emigrantët që duan të hapin biznese, sapo të kthehen ën Shqipëri. Është ky një nga objektivat e Lëvizjes Socialiste për Integrim, të cilin kryetari Ilir Meta e prezantoi në prani të emigrantëve në Greqi, simpatizantë të LSI-së.Duke u ndalur në problemet që ata vazhdojnë të kenë, kreu i LSI-së bëri me dije se janë bërë propozime konkrete për palën greke.Deklarata e Metës, u bënë gjatë takimeve që ai zhvilloi me qindra emigrantë shqiptarë në Greqi, i shoqëruar nga deputeti dhe ministri, Vangjel Tavo si dhe përfaqësues të tjerë të kësaj force politike. ...

Media files:
medium_lehtesia-fiskale241361725637.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment