Pages

Monday, February 11, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Kryeministri Berisha anonçon paketën e re të reformave

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Kryeministri Berisha anonçon paketën e re të reformave
Feb 11th 2013, 12:42

Punësimi dhe nxitja e zhvillimit ekonomik do të jenë dy prioritet e mandatit të tretë qeverisës. Me një objektiv të tillë u paraqit sot, kreu i ekzekutivit, Sali Berisha në mbledhjen e radhës së grupit kuvendor demokrat.Në fjalën e tij përpara deputetëve, Kryeministri bëri publike paketën e re të reformave në fushën e bujqësisë."Mandati i ardhshëm kërkon që mbi bazën e arritjeve të deri tanishme ti japim përgjigje të shkëlqyer problematikës së qytetarëve. Ky mandat kërkon që Shqipëria të renditet më lart në zhvillimin e saj. Punësimi dhe ekonomia janë dy prioritetet e qeverisë në mandatin e saj të ardhshëm", vuri në dukje, Berisha....

Media files:
medium_sala-patozi1360595248.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment