Pages

Sunday, February 17, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Eksperti Çardaku hedh poshtë akuzat

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Eksperti Çardaku hedh poshtë akuzat
Feb 17th 2013, 16:34

"Ashklat e drurit I kam gjetur ne kemishen e Ziver Veizit". Kështu deklaron për "ABC News" eksperti mjeko-ligjor Ndoc Çardaku.Ai hedh poshtë akuzat e Partisë Socialiste, pretendimet e prokurorisë dhe interpretimin e ekspertit privat Dritan Zoto për manipulimin e provave. Çardaku sqaron ekzaminimin datës 23 janar 2011 të rrobave të viktimës Ziver Veizi. Ekzaminimi, sipas tij është kryer nga katër ekspert të Laboratorit të Policisë Shkencore me kërkesë të prokurorisë së kryeqytetit.Sipas tij, prokuroria ka sjell rrobat e viktimës Veizi të vendosura në një qese letre, të vulosur. Ekzaminimi i tyre është bërë nga katër ekspertë të Laboratorit të ...

Media files:
medium_eksperti171361118899.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment