Pages

Tuesday, February 19, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Debat i ashpër mës Ramës dhe Dogjanit në mbledhje grupi

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Debat i ashpër mës Ramës dhe Dogjanit në mbledhje grupi
Feb 19th 2013, 18:04

Mbledhja e grupit parlamentar socialist është shoqëruar me debate të forta mes deputetit Asllan Dogjani dhe kryetarit Edi Rama. Dogjani, ka ripërsëritur qendrimin kritik ndaj vendimit të kryesoicialistit mbi vendimmarrjen për drejtuesin e partisë në Kukës.Burimet bëjnë me dije se Dogjani ka deklaruar se vendimi i marrë prej Ramës ka qenë arbitrar dhe ka anashkaluar mendimin e anëtarësisë së partisë në Kukës.Gjatë mbledhjes Dogjani ka akuzuar kryesocialistin se ka ushtruar presion të hapur ndaj anëtarëve të partisë që i kanë kërkuar përmes një letre shpjegime për zgjedhjen e kreut të ri të degës. Mësohet, se Rama nga ana e tij, ka thënë se ven...

Media files:
medium_rama-ps1361297093.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment