Pages

Wednesday, February 27, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Berisha u kërkon fansave mendimin për logon e fushatës

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Berisha u kërkon fansave mendimin për logon e fushatës
Feb 27th 2013, 17:40

Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, jo vetëm që e ka kërkuar mendimin e afër 430 mijë fansave sa i ka arritur deri më tash në fcb, por për herë të parë imazhin e logos e ka shfaqur para tyre . "Të dashur miq! Unë do të vlerësoja shumë mendimin tuaj për logon tonë.Kam shumë kënaqësi që t'ju njoh ju para të gjithëve me logon e fushatës dhe fitores së ardhshme të PD-së", ka shkruar Berisha vetëm pak minuta më parë. Ai ka sqaruar se fushata zgjedhore e këtij viti do të udhëhiqet nga flamuri kombëtar. "Në logo është shkruar slogani i fushatës sonë "Ne jemi ndryshimi - Përpara!", shkruan Berisha duke qartësuar pozitën e simbolit tonë kombëtar: ...

Media files:
medium_berisha-llogo271361986850.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment