Pages

Sunday, February 24, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Berisha: Teknologjia 3G u shtri në gjithë Shqipërinë

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Berisha: Teknologjia 3G u shtri në gjithë Shqipërinë
Feb 24th 2013, 17:27

Kryeministri i Shqipërisë dr.Sali Berisha sot ka shkruar në fb për shpejtësinë e përdorimit të teknologjisë 3G, dhe tani më po shkohet drejt asaj 4G. "Të dashur miq! Gjatë vitit 2012 numri i përdoruesve të internetit nëpërmjet rrjeteve celulare 3G arriti në rreth 308 mijë abonentë krahasuar me zero përdorues në vitin 2005. Vetëm brenda dy viteve të fundit arritëm të kemi në treg 3 kompani celulare me teknologji 3G, të cilat ofrojnë internetin me shpejtësinë më të lart dhe në të gjithë Shqipërinë", shkroi Berisha pak më parë.Berisha thotë se Qeveria shumë shpejt do ti hap rrugën kompanive të telefonisë mobile, që të bëjë të mundur përdorimin e...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment