Pages

Wednesday, February 20, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Berisha: Në 23 qershor do t’u jepet fund gabimeve të bijve hoxhistë

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Berisha: Në 23 qershor do t'u jepet fund gabimeve të bijve hoxhistë
Feb 20th 2013, 18:57

Është përkujtuar sot në sheshin e historisë përmes një aktiviteti festiv 22 vjetori i shembjes së bustit të diktatorit Enver Hoxha. Në këtë aktivitet të organizuar në sheshin "Demokracia" në Qytetin Studenti ishte i pranishëm dhe Kryeministri Berisha i cili e vlerësoi këtë datë si ditën më të shënuar për lirinë dhe dinjitetin e shqiptarëve.Por, sipas tij, në këtë 22 vjetor e majta shfaqet sërish me bijtë hoxhistë, të cilët pasi dështuan në tentativën për të marrë pushtetin me dhunë, ngritën murin e bllokimit. "Sot pas 22 vitesh të përmbysjes së diktaturës hoxhiste si në asnjë vend tjetër bijtë e etërve hoxhistë pasi pushtuan kreun e PS, guxu...

Media files:
medium_berisha201361386627.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment