Pages

Sunday, February 17, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Berisha me 395 mijë miq në facebook

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Berisha me 395 mijë miq në facebook
Feb 17th 2013, 17:14

Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha e ka bërë sot edhe mikun e 395 mijtë në facebook, përshëndetjen për të dhe të gjithë miqtë e tij, ka zgjedhur ta jap me këtë rast nëpërmjet një urimi të ri miqësor. "Të dashur miq! Sot u bashkua në rrjetin tonë social të FB miku ynë i 395 mijë. Duke i uruar atij mirëseardhjen, dua t'ju përshëndes përzemërsisht ju të gjithëve miqtë e mi, që me përkushtimin, entuziazmin, shpirtin tuaj të çiltër, shndërruat rrjetin tonë të FB (në proporcion), në rrjetin social rekord për miqtë e tij, miqtë e miqve të tij, për komentet e panumërta dhe gjallërinë e debatit. Urime! Për mua ju jeni të parët! sb", shkruan Berish...

Media files:
medium_berisha-fcb1361121277.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment