Pages

Monday, February 25, 2013

SHOKUESE.com: Zbulohet në Indoenzi një hartë aliene që i referohet yjeve! (VIDEO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Zbulohet në Indoenzi një hartë aliene që i referohet yjeve! (VIDEO)
Feb 25th 2013, 17:53

Ka befasuar ngjashmëria e hartës së alienëve me atë të krijuar nga Carl Sagan dhe Frank Drake. Padyshim që kemi të bëjmë me një objekt shumë të rëndësishëm, pasi ky shkëmb në të cilin është krijuar kjo hartë ka fushë magnetike të lartë, e cila aktivizohet sapo shkëmbi afrohet pranë një rrejti elektrik apo çfarëdo … Continue reading

The post Zbulohet në Indoenzi një hartë aliene që i referohet yjeve! (VIDEO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment