Pages

Wednesday, February 20, 2013

SHOKUESE.com: Vlonjati që do hidhej nga kati 11 (VIDEO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Vlonjati që do hidhej nga kati 11 (VIDEO)
Feb 20th 2013, 19:09

Skënder Musai, 45-vjeçari i cili tentoi hidhej nga kati i 11-të i një pallati në ndërtim në Vlorë, tregon kalvarin e tij me drejtësinë në emisionin "Urbanika"! Detaje të reja, si dhe momentet kur mori vendimin për t'i dhënë fund jetës në këtë mënyrë ekstreme. Ngjarja u shënua në lagjen "10 korriku" më 14 shkurt … Continue reading

The post Vlonjati që do hidhej nga kati 11 (VIDEO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment