Pages

Tuesday, February 19, 2013

SHOKUESE.com: Ura e malit prej akulli rrënohet në mënyrë… mahnitëse! (VIDEO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Ura e malit prej akulli rrënohet në mënyrë… mahnitëse! (VIDEO)
Feb 19th 2013, 18:02

Një urë gjigande natyrale prej akulli, pjesë e akullnajës Perito Moreno u rrënua papritur para syve të mijëra vizitorëve në akullnajat e Patagonisë në Meksikë. Akullnaja në fjalë, thyhet dalë nga dalë, duke na dhuruar pamje të mrekullueshme. Akullnaja Perito Moreno ka një sipërfaqe prej 250 km katror dhe konsiderohet si maza e tretë më … Continue reading

The post Ura e malit prej akulli rrënohet në mënyrë… mahnitëse! (VIDEO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment