Pages

Saturday, February 23, 2013

SHOKUESE.com: Si është të jesh i pastrehë (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Si është të jesh i pastrehë (FOTO)
Feb 23rd 2013, 18:54

Nëse ndonjëherë e keni pyetur veten se si është ndjesia që të jesh i pastrehë, këtë mundësi e ofron një hotel në Suedi. Hoteli në fjalë mundëson që klientët ta kalojnë natën duke fjetur në park, pranë një lumi, nën dru, në një objekt të braktisur, nën urë dhe vende të tjera. Klientët duhet t'i … Continue reading

The post Si është të jesh i pastrehë (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment