Pages

Monday, February 25, 2013

SHOKUESE.com: Shoferi i autobusit i njohur edhe si “Ndëshkuesi” (VIDEO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Shoferi i autobusit i njohur edhe si "Ndëshkuesi" (VIDEO)
Feb 25th 2013, 19:26

Këtij shoferi autobusi në Rusi i ka ardhur në majë të hundës me shoferët e papërgjegjshëm, sa ka vendosur që t'i ndëshkojë. Alexei Volkov, që punon në Zelenograd, është bërë i famshëm në internet pasi poston videot e tij, duke goditur makinat e shoferëve të pabindur dhe të pakujdesshëm. Për këtë shkak, ai quhet edhe … Continue reading

The post Shoferi i autobusit i njohur edhe si "Ndëshkuesi" (VIDEO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment