Pages

Tuesday, February 26, 2013

SHOKUESE.com: Shkencetaret thone qe Marsi mund te jete i banueshem

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Shkencetaret thone qe Marsi mund te jete i banueshem
Feb 26th 2013, 17:51

Nderkohe qe Marsi duhet te kete qene nje vend me mikprites ne te kaluaren e tij me te lagesht dhe me te ngrohte, Planeti i Kuq mund te kete ende mundesi per te patur jete mikrobiale edhe ne ditet e sotme. Kerkime te vazhdueshme ne Mars, tregojne qe mikrobet mund te jetojn edhe ne mjedise … Continue reading

The post Shkencetaret thone qe Marsi mund te jete i banueshem appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment