Pages

Wednesday, February 20, 2013

SHOKUESE.com: Shkatërrojnë shtëpinë duke festuar

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Shkatërrojnë shtëpinë duke festuar
Feb 20th 2013, 17:36

Dy vëllezër duke festuar fitimin e 75.000 dollarëve në lotari, e kanë shkatërruar shtëpinë e tyre, por fati i ka përcjellë edhe këtë here, sepse kanë shpëtuar gjallë. Fituesit fatlumë duke festuar e kanë ngritur në ajër shtëpinë e tyre, duke qenë se njëri nga vëllezërit në kuzhinë i ka mbushur shkrepëset me butan për … Continue reading

The post Shkatërrojnë shtëpinë duke festuar appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment