Pages

Friday, February 22, 2013

SHOKUESE.com: SHBA, luftë ndaj gjarpërinjve

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
SHBA, luftë ndaj gjarpërinjve
Feb 22nd 2013, 16:59

Ashtu si në Luftën e Dytë Botërore, Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të rikthehet të bombardojnë Guamin, ishullin e vendosur në Oqeanin Paqësor, por këtë herë jo me bomba, por me qindra mijëra minj të ngordhur nga helmet. Ky bombardim i padëgjuar në histori synon të frenojë shkatërrimin e florës dhe zinxhirin ushqimor, nga … Continue reading

The post SHBA, luftë ndaj gjarpërinjve appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment