Pages

Saturday, February 23, 2013

SHOKUESE.com: Seks me qenin në mes të rrugës, arrestohet vajza (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Seks me qenin në mes të rrugës, arrestohet vajza (FOTO)
Feb 23rd 2013, 18:45

Çfarë nuk po dëgjojmë kohëve të fundit, por ja që ndodhin. Kara Vandereyk u arrestua nga policia në kushtet e flagrancës, pasi ishte duke bërë seks në mes të rrugës me qenin e saj tip pit bull. Efektivët e policisë së Los Angelos u njoftuan nga fqinjët e vajzës, të cilët të tronditur raportuan gjithë … Continue reading

The post Seks me qenin në mes të rrugës, arrestohet vajza (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment