Pages

Thursday, February 21, 2013

SHOKUESE.com: Refuzuan te fikin cigaren ne avion, arrestohet familja

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Refuzuan te fikin cigaren ne avion, arrestohet familja
Feb 21st 2013, 18:10

Kosto e cigares rritet gjithnje e me shume, por per nje familje kanadeze ne Republiken Domenikan, cmimi mund te jete shume, shume i larte. Te tre (babai dhe mamaja 50 vjec dhe djali 20), menduan keq te ndiznin cigare gjate fluturimit nga Halifax ne Santo Domingo. Asistentet e fluturimit i kerkuan te fiknin cigaret menjehere, … Continue reading

The post Refuzuan te fikin cigaren ne avion, arrestohet familja appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment