Pages

Thursday, February 21, 2013

SHOKUESE.com: Qeni hero shpeton dy pronaret nga zjarri

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Qeni hero shpeton dy pronaret nga zjarri
Feb 21st 2013, 18:09

Kjo ngjarje ndodhi ne shtetin amerikan, Oklahoma. Nje kelysh pitbull, nje lloj qe shpesh demonizohet per sjelljen e tij agresive, eshte sjelle pikersiht si nje hero, duke shpetuar nga zjarri plot 5 qen te tjere dhe dy gra. Baby, emri i kelyshit, lajmeroi menjehere per tymin dhe flaket qe u perhapen shume shpejt ne shtepine … Continue reading

The post Qeni hero shpeton dy pronaret nga zjarri appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment