Pages

Tuesday, February 26, 2013

SHOKUESE.com: Pyetjet me te cmendura qe behen gjate intervistave te punes

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Pyetjet me te cmendura qe behen gjate intervistave te punes
Feb 26th 2013, 14:45

E dinit se gjate disa intervistave per pune ju behen disa pyetje absurde dhe shpesh here te sikletshme? Keto pyetje te pazakonshme jane menduar per te vene ne prove kandidatet, per t’i keshilluar qe te luajne me ‘letra hapur’. Doni te gjeni pune ne nje kompani te re dhe inovative? Atehere pergatituni dhe per kuicet … Continue reading

The post Pyetjet me te cmendura qe behen gjate intervistave te punes appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment