Pages

Wednesday, February 20, 2013

SHOKUESE.com: Predha e pashpërthyer në duart e fëmijëve, shpëtohen nga polici (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Predha e pashpërthyer në duart e fëmijëve, shpëtohen nga polici (FOTO)
Feb 20th 2013, 17:44

TEPELENE – Loja e disa fëmijëve me një predhë e paplasur mund të ishte kthyer në një tragjedi, por është parandaluar në kohë nga policia. Ngjarja është shënuar në mesditë në fshatin Dukaj të rrethit Tepelenë , ku disa fëmijë që po kullosnin bagëtitë në një fushë pranë fshatit kanë gjetur në një ferrë një … Continue reading

The post Predha e pashpërthyer në duart e fëmijëve, shpëtohen nga polici (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment