Pages

Sunday, February 17, 2013

SHOKUESE.com: Pilotja afgane që fluturon gjithmonë me vajzën 5 vjeçare

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Pilotja afgane që fluturon gjithmonë me vajzën 5 vjeçare
Feb 17th 2013, 16:39

Latifa Nabizada është e vetmja grua pilote e helikopterit në ushtrinë e Afganistanit. Por, ajo kurrë nuk fluturon vetëm: me te gjithnjë është edhe vajza e saj 5-vjeçare Malalai, e cila fëmijërinë e kaloi në helikopterin e ushtrisë së Afganistanit, në mungesë të çerdhes në Afganistan.

The post Pilotja afgane që fluturon gjithmonë me vajzën 5 vjeçare appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment