Pages

Saturday, February 23, 2013

SHOKUESE.com: Pentagoni ndalon fluturimin e F-35 (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Pentagoni ndalon fluturimin e F-35 (FOTO)
Feb 23rd 2013, 16:45

Pentagoni urdhëroi uljen në tokë dhe ndalimin e fluturimeve për të gjithë llojet e avionëve F-35 dhe modeleve të rrjedhura prej tij, pas zbulimit të një avarie në motor. Vendimi u mor pas zbulimit të një difekti në motor që rrezikonte seriozisht gjendjen e avionëve luftarakë. E gjithë flota ajrore e këtyre avionëve që shtrihen … Continue reading

The post Pentagoni ndalon fluturimin e F-35 (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment