Pages

Friday, February 15, 2013

SHOKUESE.com: Pas Al Capones “armiku” i ri i Chicagos është El Chapo

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Pas Al Capones "armiku" i ri i Chicagos është El Chapo
Feb 15th 2013, 16:22

CHICAGO – Ndoshta si Al Capone ose më keq se ai. Joaquin Guzmna Loera, i njohur ndryshe si "El Chapo është "armiku publik" numër një i Chicagos. Një titull sigurisht jo nderi, që i është dhënë vetëm gangsterit të famshëm italo-amerikan. Policia amerikane tha se ai është kreu i kartelave të drogës në Meksikë dhe … Continue reading

The post Pas Al Capones "armiku" i ri i Chicagos është El Chapo appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment