Pages

Monday, February 18, 2013

SHOKUESE.com: Pas 1 dekade në koma, i dhunuari pyet: I kapën hajdutët?

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Pas 1 dekade në koma, i dhunuari pyet: I kapën hajdutët?
Feb 18th 2013, 17:47

Leon Adams është djali i cili ra pre e një plaçkitje dhe rrahjeje e cila e bëri të qëndrojë në koma për një dekadë. A i kapën hajudët? Kjo ishte fjalia e parë që tha pasi doli nga gjendja në të cilën ndodhej prej dhjetë vitesh. Ai ishte grabitur nga disa hajdutë të cilët e … Continue reading

The post Pas 1 dekade në koma, i dhunuari pyet: I kapën hajdutët? appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment