Pages

Monday, February 18, 2013

SHOKUESE.com: Pamjet mbresëlënëse të planetit tonë nga hapësira (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Pamjet mbresëlënëse të planetit tonë nga hapësira (FOTO)
Feb 18th 2013, 16:04

Astronautët e NASA-s kanë arritur të realizojnë këto pamjet spektakolare të planetit tonë nga hapësira. Mes pamjeve është edhe Teherani i parë nga lart, vullkane, shkretëtira, ishuj dhe dritat e veriut. Pamjet e marra nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar janë postuar online.

The post Pamjet mbresëlënëse të planetit tonë nga hapësira (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment