Pages

Wednesday, February 20, 2013

SHOKUESE.com: Nuk ka art marcial që i reziston kësaj fuqie shpërthimi (VIDEO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Nuk ka art marcial që i reziston kësaj fuqie shpërthimi (VIDEO)
Feb 20th 2013, 15:50

Ky është momenti i tmerrshëm kur një grup fëmijësh, që po praktikonin në Rusi, terrorizohen nga shpërthimi sonik i meteorit që goditi rajonin e tyre disa ditë më parë, duke lënë 1500 të plagosur dhe mbi 30 milion euro dëme. Fëmijët po praktikonin lëvizjet e xhudos kur ndodh shpërthimi, që thyen xhamat e dritareve. Fëmijët … Continue reading

The post Nuk ka art marcial që i reziston kësaj fuqie shpërthimi (VIDEO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment