Pages

Sunday, February 17, 2013

SHOKUESE.com: Në Rusi nisin ethet për të gjetur copat e meteorit

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Në Rusi nisin ethet për të gjetur copat e meteorit
Feb 17th 2013, 17:15

Rënia e një meteori në një rajon të Rusisë ka nxitur një kërkim për të gjetur copat e tij, që mendohet se vlejnë së paku 10 mijë euro. Një ditë pasi meteori 40 tonësh tronditi Rusinë, duke plagosur mbi 1200 persona, vendasit kanë nisur të kërkojnë për copëzat e meteorit, që mund të shiten shumë … Continue reading

The post Në Rusi nisin ethet për të gjetur copat e meteorit appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment