Pages

Sunday, February 17, 2013

SHOKUESE.com: Në këtë vend edhe dhuruesit anonimë janë zemërgjerë…

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Në këtë vend edhe dhuruesit anonimë janë zemërgjerë…
Feb 17th 2013, 15:25

Në këtë vend edhe dhuruesit anonimë janë zemërgjerë Njerëzit në një qytet të vogël port në Japoni, që u shkatërrua nga cunami i vitit 2011, kanë marrë shufra ari nga një donator anonim. Pakot me shufrat e arit kanë nisur të shpërndahen dhjetë ditë më parë në Ishinomaki, raporton BBC. Dy grupe mbështetjeje për cunamin … Continue reading

The post Në këtë vend edhe dhuruesit anonimë janë zemërgjerë… appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment