Pages

Tuesday, February 19, 2013

SHOKUESE.com: NBC News: Kjo është puna që do të lulëzoj si asnjë tjetër në të ardhmen

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
NBC News: Kjo është puna që do të lulëzoj si asnjë tjetër në të ardhmen
Feb 19th 2013, 18:10

Kjo është puna që do të lulëzoj si asnjë tjetër në të ardhmen Specialistë në kultivimin e mariuhanës… Kërkohen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me qëllim që të mbulojnë vende pune në disa shtete të SHBA-ve, ku kultivimi i mariuhanës është ligjëruar. Sipas përshkrimit të llojit të profesionit dhe punës, kërkohen: 5 vjet përvoje … Continue reading

The post NBC News: Kjo është puna që do të lulëzoj si asnjë tjetër në të ardhmen appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment