Pages

Thursday, February 21, 2013

SHOKUESE.com: Mund të zgjedhin nga plot 18 modele për flokët (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Mund të zgjedhin nga plot 18 modele për flokët (FOTO)
Feb 21st 2013, 18:37

E kemi provuar edhe ne para më shumë se dy dekadash, kur modelin e flokëve e përcaktonte qeveria. Kështu ndodh edhe në Korenë e Veriut, ku femrat mund të zgjedhin nga 18 modele flokësh, të miratuara zyrtarisht nga qeveria komuniste. Kurse meshkujt nga ana e tyre kanë dhjetë modele zyrtare, ku duhet të zgjedhin atë … Continue reading

The post Mund të zgjedhin nga plot 18 modele për flokët (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment