Pages

Wednesday, February 27, 2013

SHOKUESE.com: “Monstra i Tenbit”, kafsha pa emër e Uellsit (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
"Monstra i Tenbit", kafsha pa emër e Uellsit (FOTO)
Feb 27th 2013, 19:07

Kalimtarë të rastit në bregdetin e Tenbi në Uells u bënë dëshmitarë të zbulimit të trupit të pajetë të një krijese që shkencëtarët britanikë ende nuk mund t'i vënë një emër. Bëhet fjalë për një krijesë pa qime, me katër këmbë, putra në formën e ariut, kokën në formën e kalit, trupin e një derri … Continue reading

The post "Monstra i Tenbit", kafsha pa emër e Uellsit (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment