Pages

Wednesday, February 27, 2013

SHOKUESE.com: Miti i punës nga shtëpia

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Miti i punës nga shtëpia
Feb 27th 2013, 16:27

Të punosh nga shtëpia është parë, të paktën deri më sot si e ardhmja e në këtë sektor. Por një vendim i Yahoo rrëzon këtë mit. Drejtoresha e re ekzekutive e kompanisë amerikane ka urdhëruar rikthimin në zyrë të të gjithë punonjësve të saj. Vendimi ka ngjallur pakënaqësi dhe reagime. Në shumë e-maile dërguar drejtoreshës, … Continue reading

The post Miti i punës nga shtëpia appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment