Pages

Monday, February 25, 2013

SHOKUESE.com: Mish kali edhe në qoftet e IKEA-s

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Mish kali edhe në qoftet e IKEA-s
Feb 25th 2013, 17:42

Gjiganti i mobiljeve IKEA ka tërhequr qoftet nga 14 vende të Evropës, pasi në to është zbuluar mish kali. Inspektorët çekë kanë marrë mostrat për testim në degën e IKEA-s në Bërno. Qoftet kanë mbajtur tiketa me përmbajtje të mishit të viçit dhe derrit. Zëdhënësja e IKEA-s, Ylva Magnusson, ka bërë të ditur se prodhimet … Continue reading

The post Mish kali edhe në qoftet e IKEA-s appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment