Pages

Wednesday, February 13, 2013

SHOKUESE.com: Merimanga e rrallë që duket si klloun (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Merimanga e rrallë që duket si klloun (FOTO)
Feb 13th 2013, 15:41

Nëse frikëshohesh nga merimangat ose kllounët, kjo është fotoja në të cilën kjo krijesë nuk mund të jetë më e frikshme edhe nëse përpiqet. Merimanga ngjyrë jeshile e çelët ka një ngjashmëri gati njëlloj me kllounin e frikshëm të filmit horror Stephen King të viteve '90. Merimanga është fotografuar nga ukrainasi Igor Ryabov. "Për mua … Continue reading

The post Merimanga e rrallë që duket si klloun (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment