Pages

Wednesday, February 20, 2013

SHOKUESE.com: Mbyll burrin në banesë, ai hidhet nga dritarja

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Mbyll burrin në banesë, ai hidhet nga dritarja
Feb 20th 2013, 17:35

Imazhet të pabesueshme vijnë nga Talin, Estoni, ku një burrë u largua nga dritarja, duke përdorur disa çarçafë të lidhura së bashku. Por diçka shkon keq nga ai fluturim mbresëlënës, pasi çarçafët i lëshohen nga njëri-tjetri dhe shtëpia ishte në katin e tetë. Fati e ndihmoi atë pasi ra në një grumbull dëbore, që i … Continue reading

The post Mbyll burrin në banesë, ai hidhet nga dritarja appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment